Страхотни идеи за обновяване на двораБеседките са онова място, в което всички могат да се съберат, да прекарат време заедно и да се забавляват.

Те са идеални за дворчета, градинки, гористи местности, екопътеки и всякакви места, които предразполагат към спокойствие.

Беседката е конструкция, която, ако е правилно изградена, може да изкара поколения наред. Тук идва важният въпрос – на кого да се доверим за изработката на беседка.

Metal Works е компания с дългогодишна традиция в изработката на структури и мебели от ковано желязо и точно този опит дава гаранция за успеха в крайния резултат.

Как се определя цена за изработка на беседка

Цената на една изработена от нас беседка се определя от няколко основни, обективни фактора, както и субективните желания на клиента. Ние ще ви дадем точна цена само след оглед и след като се вземат предвид следните неща:

  • Размерът на цялостната конструкция;
  • Броя на скатове на покрив и вида на покритието му;
  • Спецификация на самия проект – място на монтаж/разстояние от цех;
  • Дали за беседката са поръчани пейки или не;
  • Избор на завършващо покритие – цинк, брой бои и цвят;
  • Колко са на брой и сложни за изработка орнаментите;
  • Желан срок за изработка и сезон на работа.

Целта ни е да ви дадем коректна стойност на голям или малък проект, без излишно оскъпяване.

Какво представляват беседките от ковано желязо и защо са по-добри

Беседки могат да се изработят от няколко вида материали, като дървото е преобладаващ избор. Покрай своите неоспорими предимства, дървото има и недостатъци.

Една от най-сигурните алтернативи е изработката на беседка от ковано желязо. Кованото желязо представлява желязна сплав, която има много ниско съдържание на въглерод.

Благодарение на начина си на изработка, кованото желязо има много сходен с дървото „зърнест“ вид, но в същото време разполага с пъти повече здравина и издръжливост.

Всякакви конструкции, мебели, огради и прочие, изработени от ковано желязо, се отличават с дългогодишна и безпроблемна експлоатация, което не винаги може да се каже за дървените им аналози.

Кованото желязо разполага с множество предимства и пред чугуна, освен дървото, което го прави предпочитан материал, когато потребителят търси качество, стабилност, издръжливост и надеждност.

беседка от ковано желязо

Защо да изберем желязна беседка от MetalWorks.bg

Специалистите на MetalWorks.bg разполагат с богат практически опит в изработката на всякакви конструкции от ковано желязо.

Една от най-предпочитаните конструкции са именно железните беседки.

Ако търсите беседка, която да има дълъг живот, да е стабилна и комфортна за употреба, ние от Metal Works ще ви представим решение, което да удовлетвори всичките ви искания.

Какво прави металната беседка толкова специална

Самата й визия – а с беседките, освен тяхната функционалност и място на поставяне, третото най-важно нещо е тяхната естетична стойност. Те са ансамбъл от сръчност, майсторство, разбирателство с материала и господство на едни от най-твърдите материали познати за човека.

Има причина кованото желязо да се ползва в авто-мото индустрията дори до ден днешен, в ерата на микрочипа, много от компонентите продължават или да се отливат или изковават от желязо. Но при беседките всичко се върти около тяхната естетика – а за да четете това най-вероятно вие самите сте ценител на тяхната красота и искате да я притежавате.

И нима не я заслужавате? Но това решение не е в нашите ръце, вие сте тези, които разполагате с мястото и бляна, ние сме тези, които ще ви доставим нещо наистина специално и удивително. Казват, че в живота на човек има 2 момента, които са подходящи да посъди плододайно дърво – преди 15 години и сега, за да може да има нещо зад себе си след 15 години.

За много от нашите клиенти, беседката от ковано желязо не е просто придобивка, това е наследственост, която се предава на следващите поколения. Дайте на рода си нещо уникално, или просто си подарете нещо красиво – създайте участък от имота си, които, макар и част – да е цялост, отделна и прелестна.

Фината изработка, която можете да видите в нашата галерия тук, е удивително постижение, израз на нашето уважение и любов към изкуството. И го наричаме така, не защото ви продадем продукт, а понеже коването е много повече от просто удряне на горещ метал с чук – то разбирателство с природата, стихиите и техният собствен характер.

А да постигнеш нещо красиво чрез това разбирателство, е доказателство за истинска връзка със самото творение. Да, може да звучи странно, но за нас изделията от ковано желязо са повече от просто продукт – те са част от нашата идентичност – време е да изразите и вашата.

Да, тъй като ръчната изработка позволява за създаването на много повече детайли. По този начин можем да обърне внимание на вашия личен дизайн и да добавим лична история, символика и предназначение към него.

За възможно най-кратки срокове на изработка, ние от MetalWorks.bg използваме методи на изработка комбиниращи технологии както от 21-ви век, така и от древността. Така съумяваме да ви предоставим нещо съвсем уникално и специално създадено за вас, без да бавим проекта излишно.

Има до момента ограничение по-отношение на наименованието на това, което бихте искали да изработим за вас. Беседките са цялостно характеризирани с кръгла форма, като те могат да имат поне четири ската на покрива, което е част от вашата лична спецификация за размера, диаметъра, цвета и формата на покрива.

Има много варианти и е напълно възможно да се възползвате от вече съществуващи модели, или да създадете изцяло нов, собствен и личен за вас вид.

Както може би се забелязали от галерията ни, ние изработваме както беседки с пейки, така и такива без, за да имате пространство да аранжирате мястото както вие прецените. Относно изработката на пейки прикрепени към структурата на беседката, вие можете да избирате между няколко варианти, всеки от които ви дава нужната подкрепа и комфорт.

Ако прецените, че бихте предпочели беседка с фиксирано място за седене, дали това ще са индивидуални столове или пък пейки, можете да се обърнете към нашият екип за уточнение.

Да, приемаме проекти от клиенти, но при наличие на структурни несъответствия, правим корекции, за да изработим здрава и красива беседка. Ако имате идея, но не сте сигурни как да я направите реалност, ние ще бъдем повече от способни да ви асистираме.

Нашите екипи редовно работят заедно с клиенти, за да можем да им доставим възможно най-доброто – все пак беседката не е покупка, която се прави всеки ден. Цената на подобни изделия е по-висока от тези с по-обичаен вид, за промяна в стойността ще бъдете уведомени предварително.

Срокът за изработка, доставка и монтаж на вашата беседка ще бъде договорен при финализиране и одобрение на крайният дизайн и скица. Поради технологично време, имаме минимално време на поръчки от поне 1 месец като това време може да се промени в зависимост от сложността на предоставеният проект.

Напълно е и възможно да получите продуктът си бързо, но предвид пиковите сезони на покупателност, е напълно и вероятно да има и продължено време за изработка. Свържете се с нас, за да разберете повече.

Имате нужда от професионална помощ?
Свържете се с нас още днес и ние ще изработим вашият продукт от ковано желязо.