Ковано желязо

Камината е центърът на един дом, тя е мястото където цялото семейство се събира, за да се наслади на топлината и уюта, които тя излъчва – особено приятно е, когато навън е студено.

Но за семейството една камина е много повече от просто дупка в стената с комин към нея – тя е епицентърът на всичко семейно и поради това заслужава малко повече внимание.

Камината като център на домакинството

Поради своя специален статут, много семейства и домакинства в България избират да украсят своята камина с най-различни орнаменти от ковано желязо.

Като се започне от двукрилното преддверие на самата камина и се стигне до метални елементи по външната страна, пред вас има множество избори не само да зададете тон на хола, но и дори на целия ви дом.

Привличаща вниманието със своята стилност, една добре украсена камина може да трансформира общото помещение в едно специално място за цялото семейство.

За щастие, изборите които са пред вас, благодарение на опита ни в изработка на такива елементи, могат да бъдат нагодени към вашите лични характеристики и така да осъществите връзка със своята креативна страна.

Врата за камината

Вратите са един от най-основните и обосноваващи елементи, които изпълняват функцията на безопасност за дома и украшение.

Изработката на такива елементи отнема прецизност и естетичен подход, който да гарантира сигурност при употреба, без да се прави компромис с усещането на самата стая.

Декоративни елементи

Нагорещяването на желязо, осигурява на нашите майстори технологичната свобода да оформят твърдия материал във всевъзможни форми и дизайни.

Ако сте намислили нещо и искате то да стане реалност, ние можем да го произведем, като фините форми по никакъв начин не правят компромис със здравината на материала.

Принадлежности за камина от ковано желязо

А какво е камина от ковано желязо без принадлежности и аксесоари за боравене с топлата жарава и лопатка за почистване?

Освен функция, тези принадлежности също така добавят към класическия стил на вашата украса, като изваяните форми, оформени до съвършенство могат да заемат заслужено място във вашия дом.

Изработка на цветя, рози и пълзящи елементи

Когато човек погледне вътре в себе си може да се изненада от богатството на идеи и вдъхновения, които може да намери в природата. За това от ние MetalWorks.bg имаме екип от специалисти, които ще работят с вас, за да гарантират, че вашата идея ще се материализира в най-съвършената си форма.

С нас не само можете да манифестирате идеи, но и също така да придадете неповторим уют на вашия дом.