Приложение на метални конструкции в индустрията

В строителството има много стандартизирани подходи за вдигане на една постройка, най-известният от които е използването на бетон и арматур

От края на 40-те години на миналия век, нововъведение в строителството стават т.нар. метални конструкции. Днес усъвършенствана технология, те позволяват бързото и здраво вдигане на големи сгради и помещения за ¼ от времето на обикновените подходи. 

По-бързо и качествено строителство с конструкции от метал

Разбира се, металната конструкция не се ограничава само до издигането на халета или цехове, тя може да служи за много повече – рекламна дейност, подсигуряване на строеж и дори земеделие.

Това, което една метална конструкция от специалистите по изделия от ковано желязо MetalWorks.bg ви предоставя, е изработка на висок стандарт, сигурност при монтаж и достъп до нови технологии и подход към обзавеждането.

Метални конструкции за хале

Може би сте виждали такива строителни обекти, които започват с основи и само след 1 месец вече са покрити с  панели.

Точно това е огромното предимство на конструкции от метал – тяхната здравина и бързина на монтаж и строителство – предлагат огромна гъвкавост при логистиката на един строителен обект, като спестяват много труд и време.

При нас можете да намерите не само висококачествени метални конструкции по поръчка, но и също така монтажни екипи, които да завършат вашия обект, от скелето до сандвич панелите.

Индустриалната употреба на метални конструкции е най-често срещаната – понеже монтажът и строителството с такъв вид конструкции е по-бърз, можете да постигнете един завършен обект за по-малко от 2 месеца.

Ако разгръщате вашата дейност и имате нужда от нови помещения, то употребата на метална конструкция би била прекрасна алтернатива пред обичайното строителство. Особено, ако става дума за халета, хангари или цехове, металните конструкции, в комбинация с термопанели, са удивително добър избор.

Метална конструкция за домакинството

Това се среща малко по-рядко, но ако искате да направите метален навес от ковано желязо за кола, вход на гараж или навес за дърва, металната конструкция ви предоставя един издръжлив избор. С него не само получавате стилна изработка, но и едно наистина солидно решение, което ще ви служи дълго време.

С метална конструкция не е нужно да се ограничавате от конкретни спецификации, все пак Емпайър Стейт Билдинг е направен от метално скеле. Така, че дори и да имате нужда от нещо голямо, може да разчитате на качество и сигурност за дълги години напред.

Реставрация на ЖП Прелези и Гари

Тези от вас, които избират да пътуват с БДЖ, може би са забелязали засилените усилия за реставрация и ремонтна дейност на всяка гара, независимо дали малка или голяма.

Голяма част от реставрациите на пероните се случва с метални конструкции, които подсигуряват безопасността на минувачите и пасажерите, освен че ги предпазват от стихиите.

Всичко това, и много повече, е прекрасно доказателство за доверието, което много хора и индустрии имат към металните конструкции изработени от MetalWorks.bg.

Ние се гордеем с нашата дейност, понеже всеки един елемент произведен от нас е изработен по най-висок стандарт и смятаме, че нашето старание си личи.