Най-добрият материал за изграждане на склад

Строенето на ново хале си е сериозно задача. Изискват се освен осигурени финанси също и експертиза, на която можете да се доверите. Друг важен аспект е материалът, от кохто ще бъде направен един нов склад, тъй като това би диктувало продължителността на строежа и крайната дата, до която това хале може да се пусне в експлоатация.

Метални конструкции и сандвич панели

Първоначално разработени за строеж на космически станции и бази на други планети, сандвич панелите започнаха да вижда все по-широко поле на употреба. От тях може да се направи както голям хангар така и малка офис сграда, за много по-малко пари и време от обикновените строителни процеси.

Тези фактори са особени важни за един бизнес правещ сериозна инвестиция като строежа на цех или хале. Подобен избор би бил разликата между разполагане с повече капитал за развитие на дейността, и евентуалното фискално затормозяване в сложни и ненужно скъпи строителни обекти.

Метални конструкции и техните предимства

Изработването, вдигането и подсигуряване на металната конструкция на един склад изисква време, опит и експертиза, с каквито ние от MetalWorks.bg разполагаме. Това, което прави металните конструкции толкова добър избор е тяхната сила и бързина на инсталация.

В зависимост от състоянието на почвата, една метална конструкция за средно-голям склад, може да бъде вдигната в рамките на няколко месеца. Така, вместо да чакате години и да се занимавате с множество главоблъсканици, пестите пари и извършвате вдигането на вашият склад без тормоз.

Сандвич панелите – оптималната обвивка за вашият склад

Ако комбинирате металната конструкция, с гъвкавата употреба на качествени сандвич панели, ще получите един наистина качествен краен продукт. Това, което прави сандвич панелите толкова невероятен избор е това, че те могат да се прилагат в различни условия и да заемат различни роли за вашият склад.

Направени от 3 основни слоя, сандвич панелите са както издръжливи, така и изолиращи. Най-голямото им предимство е, че се монтират бързо и без особено много усложнения. За разлика от нормалното строене с бетон и арматура, сандвич панелите идват на предварително уговорени размери и се монтират точно там където им е мястото.

Какви видове сандвич панели има?

Има такива, които са подходящи за изолация, други са с крепежен характер и предлагат устойчивост на натиск от двете страни.

Ние от MetalWorks.bg можем и да ви предложим всевъзможни външни покрития, не само стандартното алуминиево, но и такива с всевъзможни цветове и шарки – на практика всичко, което можете да желаете за вашият бизнес.

Оставете миналото назад, обърнете се към бъдещето на строителната индустрия и го направете с най-добрите в бранша – MetalWorks.bg. Ние предлагаме дългогодишна експертиза в работата с метални конструкции и сандвич панели и сме сигурни, че можем да намерим добро решение на вашите нужди.