Мебелите са основополагаща част от всеки дом. Немислимо е да си представим жилище без функционални мебели, които да изпълнят със смисъл значението на думата „дом“.

Изборът на мебели минава през две основни линии – избор на интериорни и избор на екстериори мебели за късметлиите, които разполагат със свой собствен двор.

Ние от Metal Works сме тук, за да ви предложим едно нестандартно и неочаквано решение, а именно мебели от ковано желязо.

Мебели от ковано желязо – заслужават ли си

Първо трябва да отговорим на въпроса какво представляват мебелите от ковано желязо.

За разлика от добре познатия чугун, който се разтапя и оформя посредством калъп, кованото желязо се нагрява и се кове, докато е горещо.

Това намалява изключително много съдържанието на въглерод и прави кованото желязо много по-устойчиво и издръжливо на корозия и ръжда.

Мебелите от ковано желязо са страхотен избор за екстериора на вашия дом, като освен естетика, те осигуряват издръжливост и дълъг живот.

Макар на пазара да има и по-достъпни алтернативи на мебели от пластмаса или ратан, кованото желязо осигурява ненадмината стабилност и здравина.

Защо MetalWorks.bg е правилният избор за вас

MetalWorks.bg е фирма, която има дългогодишен опит в изработката на различни видове мебели и конструкции от ковано желязо.

Десетките успешно реализирани проекти ни дават самочувствието и увереността, че можем да се справим с всяко предизвикателство и да изпълним всяко изискване на нашите клиенти.

Ако търсите стил, естетика, здравина и издръжливост в една мебел, то нашите предложения от ковано желязо ще отговарят напълно на всяко ваше желание.

Имате нужда от професионална помощ?
Свържете се с нас още днес и ние ще изработим вашият продукт от ковано желязо.