Изграждането на метални конструкции е ключова част от промишлеността в България през 21 век.

Този тип конструкции с индустриално предназначение са ориентирани при изграждане на складове, халета, фабрики, заводи, различни индустриални и промишлени обекти.

Каква е цената на метална конструкция

Цената на метална конструкция за хале, завод или каквато и да е друга сграда, зависи от много фактори. Самата метална конструкция има полу-фиксирана цена, тъй като тя е обвързана с цената на суровината на световния пазар, но отвъд този фактор, цената се определя и от:

 • Размерите на конструкцията;
 • Колко ската ще има покрива й – наклонен или прав;
 • Дали в запитването ви са включени сандвич панели;
 • Дълбочината на основата и количеството нужен бетон;
 • Цялостната геометрия на конструкцията.

За възможно най-коректна цена се прави предварителен оглед от един от нашите специалисти. Там се взимат размери и проби от почвата, нужно е и да се направи геодезна експертиза, за да се започне процеса по издигане.

Всяка метална конструкция, която изграждаме следва строга спецификация, което позволява максимална удовлетвореност на нашите клиенти, които разчита на нас за качество, професионализъм, крайни срокове и отговорност при реализиране на този тип метални изделия.

В зависимост от спецификата на вашите нужди, ние ще направим безплатен оглед и консултация на терен, за да можем да работим заедно с вашия екип, за да гарантираме крайната удовлетвореност от завършеното решение.

Множество стопански сектори ни избират, за да създадат персонализирани функционални решения за техния бизнес.

Според своето предназначение част от металните конструкции, които създаваме са:

 • Селскостопански халета и такива за животновъдни ферми;
 • Складови метални конструкции и халета;
 • Конструкции на закрити игрища и площадки;
 • Метални халета с индустриално-промишлено предназначение;
 • Производствени халета;
 • И т.н.

MetalWorks.bg предлага и изграждането на мобилни халета, включително такива с модулна система, което позволява последващото им надграждане. Олекотените конструкция позволява тяхното преместване в случай на нужда, както и вече споменатото модулно разширение.

Според изискванията на клиента реализираме едноскатни и двускатни халета, за да можем да изолираме максимално и атмосферното влияние, което често ускорява амортизацията.

Индустриални метални конструкции цени

Метални конструкции – защо да ни се доверите за тях

Без значение от специфичните нужди по отношение изграждането на метални конструкции, ние сме ваш доверен партньор, на който можете да разчитате. Ние ще ви консултираме, информираме и съветваме, за да изберете най-подходящото решение за вас.

Сред нашите предимства ще откриете:

 • Качество на европейско ниво;
 • Висок клас експертиза и професионализъм;
 • Рационално използване на материалите, както и техния адаптиран подбор;
 • Ускорени срокове;
 • Лоялност;
 • Отговорност;
 • Оптимални цени.

Не оставяйте вашият бизнес да страда поради липсата на работна площ, а изберете металните конструкции на MetalWorks.BG, за да гарантирате успеха на вашия бизнес.

Ето как ви гарантираме трайно качество и сигурност

Знаем, че подобен ход като изграждане на хале или цех, не е никак лесна задача. Това е сериозна стъпка, която един бизнес или стопанин поема, и е нужно тя да бъде направена правилно от първият път – ето за това ние влагаме всички усилия и целенасочено подхождаме към изграждането, проектирането и построяването на вашият обект.

Във фирмената ни политика е закоренен дълбок афинитет към професионализма, тъй като се гордеем с това, което вършим. Не само заради уважение към вас, вашето време и находчивост, но и от принципна гледна точка, всеки един член на нашият екип старателно извършва своята дейност – понеже това е екипна работа.

Всички процеси включени в тази услуга са оптимизирани, за да работят в синхрон един с друг, по този начин ние можем да гарантираме спазване на срокове и изпълнение на поръчка до висок стандарт. Няма значение какъв размера на вашият бизнес и начинание, ние гледаме на вас като част от решението на икономическият спад на държавата.

И тъй като нашата роля като водач в индустрията е не само да водим, но и да помагаме на останалите, подхождаме с лоялност не само към вас, но и вашата предстояща дейност. При добре извършена работа, ние извършваме нашата малка част във възраждането и стимулирането на малкият, среден и едър бизнес в страната, за да имат хората работа, възможности и мечти.

Всичко това започва с едно начало, и това са основите, които вие и ние полагаме – няма значение дали са на цех, хале или склад – всеки елемент има своето място в големия пъзел.

Нашата роля като конструктор на метални конструкции е да ви дадем гаранция за здравината на изградената структура. Нашето участие в узаконяването на обекта се изразява в това да се подадат съответните сертификати и да подпомогнем процеса по проверки.

Всяко отливане на бетон се прави след проба на самата смес, като при наличие на различни сесии по отливане, се прави отделен анализ на отделната смес в сесията. Така следим за качеството на основните, за да гарантираме, че след инспекция, вашия обект ще мине без забележки.

Монтажа на сандвич панели от MetalWorks.bg е отделна услуга, за която можете да прочете на съответната страница. Ако желаете да комбинирате двете услуги заедно, не само ще спестите грижи, но и пари.

При поръчка на метална конструкция от нас, можете и да поръчате сандвич панелите, тъй като вече разполагаме с размерите за външно покритие.

Има, но не е винаги налично. Поради наплива от клиенти и развитието на българската индустрия, нашите екипи са в непрестанна заетост.

Изработването на подобен проект изисква не само невероятна координация между различните звена, но и добра подготовка на всеки елемент за сглобяване. Тъй като искаме да ви достави възможно най-доброто, е възможно да се въздържим от експресно изработване или монтаж.

За да разберете дали има наличен фирмен ресурс, свържете се с нашият екип.

Това зависи от размера на конструкцията. По-малките размери конструкции, които изискват по-малко елементи и време за изработване извършваме ние.

Ако, обаче, изграждаме огромен обект, използваме един от многото ни партньори, за да можем да гарантираме задоволително време на завършване, без компромис с качеството. Една от най-големите опасности в този бранш е претупаната работа, за това всеки елемент е изграден старателно и минава през ултразвукови тестове, за проверка здравината на всяка заварка.

При MetalWorks.bg е задължително. Особено важно е, когато става дума за какъвто и да е вид строителство, клиента да получи гаранция за безопасното експлоатиране на своят личен обект.

Това важи както за обикновените строителни обекти, така и за високотехнологичните проекти, които ни разработваме целогодишно. По закон сме задължени да спазваме строги наредби за безопасността на всеки обект, не само по време на строеж, но и след приключване на поръчката.

Всичко поръчано от нас идва с гаранция за качество и дълготрайност, без компромис, без скрити дефекти – именно и за това избирате нас.

Имате нужда от професионална помощ?
Свържете се с нас още днес и ние ще изработим вашият продукт от ковано желязо.