Във всеки дом с камина, неминуемо трябва да присъства и определен вид решетка или стъкло. Най-малкото с цел безопасност за домакинството.

Но когато желаете да постигнете максималното – безопасност в съчетание с красота, това, от което имате нужда, е подходяща решетка за камина от ковано желязо. Ако наблизо имате изработен и поставен парапет от ковано желязо, значи си представете синхрона, който може да получите от гледна точка на орнаментите и съчетанието им.

Защо да изберем решетка от ковано желязо за камина

Решетките за камини могат да бъдат изработени от всякакъв материал и боядисани в цвят по желание на всяко домакинство. Въпреки това изборът на пазара е изключително ограничен, поради което MetalWorks.bg предлага уникална и оригинална изработка на решетки за камини, изцяло по избор на клиента.

Бихте могли да прегледате галерията с изработени решетки, както и да споделите своята оригинална идея, за да може тя да се превърне в реалност.

Размерите на решетките могат да бъдат в най-разнообразни математически фигури, включително и в неправилни и наглед невъзможни форми. Орнаментите ще придадат онзи отблясък, който ще представи оригиналността на идейния проект и ще кара всеки посетител в дома ви да се възхищава на притежаваната от вас обзавеждане!

Наред с изработката на самата решетка, имате възможност да се сдобиете и с подходяща поставка за дървата, която ще бъде в пълен синхрон с интериора. Някои хора дори предпочитат изработката на малък стелаж за още по-голямо удобство и складиране на удобно място, в близост до камината, на по-голямо количество дървен материал.

Също така, в не по-малка степен на важност, се предлага изработка на стойка с лопатка и метла. По този начин наистина постигате онзи краен и завършен вид, който ще ви направи хората с най-уникална визия и оформление на камината.

Оригиналността на Metal Works

Лидерът на пазара на елементи от ковано желязо може да се познае по уникалността на произведенията си. Определено всеки дом с камина има нужда от подходяща решетка, както и от съпътстващите аксесоари за почистването на отоплителното средство.

Имате нужда от професионална помощ?
Свържете се с нас още днес и ние ще изработим вашият продукт от ковано желязо.