Вратите са един най-важните елементи на всеки дом. Те са входната и изходна точка на вашия имот, витрината за вашите посетители, поради което изборът на хубави и качествени врати е повече от ключов.

На практика врати могат да се изработят от различни видове материали, но най-предпочитаният си остава желязото. А вратите от ковано желязо са хит във всеки дом!

Нещо повече, кованото желязо навлиза все повече на пазара като предпочитан материал и ние от Metal Works сме готови да предложим качествено изпълнение на нашите клиенти.

Какви видове врати от ковано желязо предлагаме и кои са основните предимства

Когато говорим за врати, има няколко основни вида, на които се разделят те:

  • Плъзгащи се врати – използват се основно за вход в дворното пространство на имота. Подходящи са за места с ограничено пространство;
  • Входни врати – служат за входна врата на дадения имот;
  • Портални врати – сходни са с плъзгащите врати. Използват се за вход в дворното пространство на имота.

Кованото желязо има няколко основни предимства пред добре познатия чугун. Първото е, че поради естеството си и начина, по който се произвежда, кованото желязо е по-издръжливо.

Ниското съдържание на въглерод пък го прави високо устойчиво на корозия и ръжда, което е предпоставка за много дълъг живот.

Начинът на конструиране на вратите от ковано желязо също е едно от големите предимства на материала – той позволява да се постигне стабилност на конструкцията, което свежда риска от щети до минимум.

Метални врати от MetalWorks.bg – защо си заслужава

Входните метални врати са порталът към вашата къща и вашия дом. Те трябва да са елегантни, естетически издържани, здрави и сигурни.

Това ще осигури спокойствие за вас, вашия имот и вашето семейство. Вярваме, че на тези неща не трябва да бъде поставяна цена, тъй като те са безценни. Особено ако съчетаете вратата с прекрасните мебели от ковано желязо, резултатът ще е уникален.

Доверете се на опита и експертизата на Metal Works в изработката на висококачествени врати от ковано желязо!

Имате нужда от професионална помощ?
Свържете се с нас още днес и ние ще изработим вашият продукт от ковано желязо.