метални врати от ковано желязо

Случвало ли ви се е да се натъкнете на желязна врата от ковано желязо и да ахнете с възхищение?

Освен функция изделията от ковано желязо също така са и начин човек да изрази своят стил, желязната врата не е просто способ за преминаване от едно пространство в друго, то е възможност да покажете характер.

MetalWorks.bg – специалистите в областта на изделията от ковано желязо ви предлага наистина богат избор от изделия от ковано желязо, като също така специализираме в създаването на железни врати по всякакъв стил, като единственото ограничение тук е вашето въображение. С нас можете да си позволите да мечтаете, от вас са идеите, от нас е професионалното изпълнения.

Какво ви предлага една желязна врата

Обработката на кованото желязо и характера на самият занаят предразполагат към истински творения на изкуството, но както обсъдихме по-горе, това са изделия, които извършват повече от преднамерената им функция.

Това са изделия, които предразполагат към истинска креативност и индивидуация  на даден обект. Като входна или външна врата, желязната създава впечатлението на солидност, без да отнема или задушава пространството около себе си.

С нея можете да изразите една скромна, или не толкова скромна, сила и да позволите на останалите да решат сами за себе си какво показвате. В крайна сметка това едно стилно решение на казус, който всеки с ограда притежава – вход от едно пространство към друго.

Освен сигурност и стил, железните врати ви предлагат и трайност. Изделията от ковано желязо са прословути със своят издръжливост на елементите, като единственото, което е нужно, за да ви служи с поколения е навременна поддръжка.

Това може да се направи с полагане на няколко слоя качествена боя, за да се удължи живота на вашата врата. Това, в допълнение, ви дава възможността да избирате цвета на вашата врата, като можете да изберете да оставите естествените оттенъци на желязото, или да създадете изцяло различно усещане като положите цвят по ваш избор.

С нас можете да избирате от разнообразни варианти за врати

Нашият професионализъм и опит в сферата на металните изделия ни позволява да изработим голям диапазон от стилове, и дори железни врати с богата орнаментика не са проблем за нас.

Единственото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас, за да добиете представа за цената на вашият проект, след, което оставете останалото на нас.

Ако имате идея, която сте искали да осъществите дълго време, то сега е момента, в които тя може да стане реалност. Свържете се с нас и заедно ще работим, за да реализираме вашата визия. Годините опит гарантират качествено свършена работа, със безпогрешна симетрия и здравина на материала.

За къде са подходящи металните врати

Макар и сами по себе си железните врати да са внушително допълнение към вашият имот, в комбинация с ограда, ансамбълът би бил наистина завършен.

Кованите изделия създават класическо усещане, а колкото по-изтънчена е орнаментиката толкова по-ефектни могат да бъдат те. Декоративна ограда от желязо, поставена върху каменна или иззидана ограда запълват пространството, по начин по който обозначават пределите на едно място, но все пак създават усещането за свобода.

В комбинация с добре поддържани пълзящи цветя или рози, сте способни да постигнете един съвършено различен стил от този на обикновените огради.