Екип & Опит


Експертиза и опитЕкипът на MetalWorks.bg е изграден от професионалисти с години опит. Вече 20 години сме на пазара, за да изпълним онова, за което вие мечтаете.

Ние не просто ще ви предоставим продукта, от който имате интерес, за да изградите истинско великолепие у дома или на вилата си, а ще ви консултираме за плюсовете и минусите на конкретното решение, за да направите оптимален избор според желания си.

 

Философия & Визия


Стремежът на MetalWorks.bg е винаги да намерим най-доброто решение и продукт от ковано желязо за нашите клиенти посредством информиран избор.

Този подход гарантира висок клас удовлетворение от крайния резултат, а така и бъдеще за нас като изпълнители на този тип аксесоари от метал на българският и европейският пазар.

Ние отлично разбираме, че за да бъде един метален орнамент красив и изящен е необходимо не просто да притежаваш уменията и технологията за производство, но и щипка емоция, векове традиция и най-важното – частица от нашето сърце.

„Животът е кратък, изкуството е вечно“ – Хипократ

История & Клиенти


През годините нашите клиенти са изисквали от нас да отговорим професионално на редица предизвикателства, както чисто функционални, така и абстрактно-авангардни, за да успеем да отговорим на техните очаквания за крайния резултат.

Вече над 20 години съумяваме да работим с някой от най-претенциозните клиенти на пазара в България и да предложим качество без аналог у нас.

 

Идентичност & Характер


Идентичност и характер на идеитеMetalWorks.bg има за цел да направи живота по-красив, по-безопасен, по-функционален, по-уютен и по-щастлив чрез своите изделия, които често намират място в домовете, вилите и дори офисите на нашите клиенти.

Няма да бъде тайна, ако кажем, че по-голямата част от нашите нови клиенти идват след препоръка от вече доволни такива, защото ние осъзнаваме, че добрият продукт е най-добрата реклама, а зад всеки доволен клиент има още двама.

Не пропускайте да инкорпорирате своите визуални идеи и дизайни, които ние можем да превърнем в реалност, за се почувствате истински творец, а така разбира се да получите и удовлетворението, което очаквате.

Ако държите на висок клас професионализъм, индивидуален подход, адаптивност и експертиза, срокове, гаранция и отлична цена, то MetalWorks.bg е вашият естествен избор, когато имате нужда от ковано желязо за вашия интериор или екстериор.

Имате нужда от професионална помощ?
Свържете се с нас още днес и ние ще изработим вашият продукт от ковано желязо.